Kamerplanten en bloemen online goedkoop bestellen is gratis verzending
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Bloemen bestellen gratis bezorgen
Gratis verzending
Bloemen bestellen of een boeket versturen?
Wij bezorgen gratis.
Een bos bloemen goedkoop bestellen en gratis laten bezorgen doe je bij Luiksell. Keuze uit een ruim assortiment Boeketten, Rozen, Tulpen en Veldboeketten. Onze bloemen worden al vers bij de veiling gebonden tot prachtige boeketten. Daarom geven wij geen 7 maar minimaal 8 dagen versgarantie!
 
*Alle prijzen zijn inclusief BTW en verzenden


Weergave:
 


Bezig met laden...
Kim Medium White
Een mooi compact boeket met witte bloemen. Roosjes en germini's zijn de belangrijkste bloemen in dit prachtige boeketje. Ook verkrijgbaar in andere formaten.
17,95 incl. btw en verzending
Kim Medium Pink
Een mooi compact boeket met roze bloemen. Roosjes en germini's zijn de belangrijkste bloemen in dit prachtige boeketje. Ook verkrijgbaar in andere formaten.
17,95 incl. btw en verzending
Kim Medium Red
Een mooi compact boeket met rode bloemen. Roosjes en germini's zijn de belangrijkste bloemen in dit prachtige boeketje. Ook verkrijgbaar in andere formaten.
17,95 incl. btw en verzending
Kim Medium Purple
Een mooi compact boeket met paarse bloemen. Roosjes en germini's zijn de belangrijkste bloemen in dit prachtige boeketje. Ook verkrijgbaar in andere...
17,95 incl. btw en verzending
Kim Medium Yellow
Een mooi compact boeket met gele bloemen. Roosjes en germini's zijn de belangrijkste bloemen in dit prachtige boeketje. Ook verkrijgbaar in andere formaten.
17,95 incl. btw en verzending
Kim Medium Orange
Een mooi compact boeket met Oranje bloemen. Roosjes en germini's zijn de belangrijkste bloemen in dit prachtige boeketje. Ook verkrijgbaar in andere formaten.
17,95 incl. btw en verzending
Kim Medium Mix
Een mooi compact boeket met een leuke variatie aan kleuren. Roosjes en germini's zijn de belangrijkste bloemen in dit prachtige boeketje. Ook verkrijgbaar in...
17,95 incl. btw en verzending
Kim Large White
Een compact geschikt boeket met een royale hoeveelheid verschillende bloemen in fris witte kleuren. Ook verkrijgbaar in andere formaten.
19,95 incl. btw en verzending
Kim Large Pink
Zuurstokroze van rozen en chrysanten. Met het frisse groen zal het iedere ruimte opfleuren. Ook verkrijgbaar in andere formaten.
19,95 incl. btw en verzending
Kim Large Purple
Een compact geschikt boeket met een royale hoeveelheid verschillende bloemen in mooie paarse tinten. Ook verkrijgbaar in andere formaten.
19,95 incl. btw en verzending
Kim Large Yellow
Een compact geschikt boeket met een royale hoeveelheid verschillende bloemen van licht tot donkergeel. Ook verkrijgbaar in andere formaten.
19,95 incl. btw en verzending
Kim Large Red
Een compact geschikt boeket met een royale hoeveelheid verschillende bloemen in vele kleuren rood. Ook verkrijgbaar in andere formaten.
19,95 incl. btw en verzending
Kim Large Mix
Een compact geschikt boeket met een royale hoeveelheid verschillende bloemen in een gemengde kleurstelling. Ook verkrijgbaar in andere formaten.
19,95 incl. btw en verzending
Kim Large Orange
Een compact geschikt boeket met een royale hoeveelheid verschillende bloemen in oranje tinten. Ook verkrijgbaar in andere formaten.
19,95 incl. btw en verzending
Kim Extra Large White
Een wit boeket van rozen en chrysanten. Met het frisse groen zal het iedere ruimte opfleuren. Ook verkrijgbaar in andere formaten.
21,95 incl. btw en verzending
Kim Extra Large Purple
Een paars boeket van rozen en chrysanten. Met het frisse groen zal het iedere ruimte opfleuren. Ook verkrijgbaar in andere formaten.
21,95 incl. btw en verzending
Kim Extra Large Pink
Een diep roze boeket van rozen en chrysanten. Met het frisse groen zal het iedere ruimte opfleuren. Ook verkrijgbaar in andere formaten.
21,95 incl. btw en verzending
Kim Extra Large Yellow
Een geel boeket van rozen en chrysanten. Met het frisse groen zal het iedere ruimte opfleuren. Ook verkrijgbaar in andere formaten.
21,95 incl. btw en verzending
Kim Extra Large Orange
Een oranje boeket van rozen en chrysanten. Met het frisse groen zal het iedere ruimte opfleuren. Ook verkrijgbaar in andere formaten.
21,95 incl. btw en verzending
Kim Extra Large Mix
Een mooi mix boeket van rozen en chrysanten in verschillende kleuren. Met het frisse groen zal het iedere ruimte opfleuren. Ook verkrijgbaar in andere...
21,95 incl. btw en verzending

bloemist online

Bloemen bestellen gratis bezorgen
 
Bloemen bestellen doe je voortaan makkelijk en goedkoop online. Luiksell heeft een ruim assortiment snijbloemen die al vers bij de veiling gebonden worden. Op deze manier zijn de bloemen vele malen verser en garanderen we zelfs een versheidsgarantie van minimaal 8 dagen! Bij Luiksell bestel je een boeket bloemen voor de laagste prijs. Wij zijn de goedkoopste webwinkel voor bloemen boeketten van de hoogste kwaliteit. Op het moment dat jij een bestelling plaatst voor een bos bloemen nemen wij contact op met de veiling. Pas dan worden de bloemen uit de kas gehaald en gebonden tot het mooiste boeket. Deze wordt daarna binnen 48 uur gratis bij jou of op elk ander gewenst adres bezorgd.

Zorgvuldig verpakt

Wij bieden kwaliteit voor de laagste prijs. Daarom worden onze boeketten met de grootste zorg naar je verzonden. Het boeket wordt bij de kweker zorgvuldig verpakt met water en voeding in een daarvoor op maat gemaakte doos. Hiervoor rekenen wij geen meerprijs, alle bloemen bezorgen wij gratis. Bij het afrekenen kun je zelfs je eigen bezorgmoment kiezen. Zodra PostNL jouw bestelling heeft ontvangen krijg je een email met de Track & Trace code waarmee je jouw bos bloemen kunt volgen.

 
Goedkoop Bloemen bestellen gratis bezorgen
 
 


Onlangs bekeken

Over ons

Wij vinden het belangrijk dat je niet te veel betaald voor een boeket of plant. Doormiddel van onze goede contacten met diverse groothandels houden wij de prijs van de boeketten en planten zo laag mogelijk. Dit betekend veelal dat wij dé goedkoopste zijn. 

Contact

Luiksell.nl bloemen en planten. Bestel online goedkoop bloemen en planten. Gratis bezorgd door heel NL. 

https://www.luiksell.nl
info@luiksell.nl
06 50 67 14 67
KVK 76415775

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden.